warzywnictwo warzywnictwo
  Mapa witryny | Dojazd     
piątek, 22.09.2017
.
.




Informacje ogólne
- Strona główna
- O Instytucie
- Dyrekcja
- Działalność
- Struktura organizacyjna
- Rada naukowa
- Konferencje i seminaria
- Aktualności
- Dojazd
Prace badawcze
- Współpraca z zagranicą
- Projekty zagraniczne
- Projekty krajowe
- Własność intelektualna
Usługi
- Oferta usługowa
- Szkolenia
Zasoby
- Strony pracowników
- Biblioteka
Wydawnictwa
- Oferta wydawnicza
- Publikacje
- Vegetable Crops Research Bulletin

Wyszukiwanie:
 

 

 

 

 

 

 

 


Rada naukowa ::

Rada Naukowa

Prezydium

1.

Prof. dr hab. Józef Robak 
Przewodniczący
Instytut Warzywnictwa 

2.

Prof. dr hab. Eugeniusz Kołota
Zastępca Przewodniczącego

Uniwersytet Przyrodniczy,Wrocław

3.

Prof. dr hab. Ryszard Kosson 
Zastępca Przewodniczącego
Instytut Warzywnictwa

4.

Dr Maria Grzegorzewska
Sekretarz
Instytut Warzywnictwa

Członkowie

1.

Dr Zbigniew Anyszka

Instytut Warzywnictwa
2. Prof. dr hab. Bohdan Dobrzański Instytut Agrofizyki PAN, Lublin
3.

Doc. dr hab. Barbara Dyki

Instytut Warzywnictwa
4. Dr Jacek Dyśko Instytut Warzywnictwa
5.

Dr Anna Szafirowska - Walędzik

Instytut Warzywnictwa
6.

Dr Kazimierz Felczyński

Instytut Warzywnictwa
7. Dr hab. Marek Gajewski, prof. nadzw. SGGW, Warszawa
8.

Prof. dr hab. Krystyna Górecka

Instytut Warzywnictwa
9. Dr Maria Grzegorzewska Instytut Warzywnictwa
10.

Dr Hanna Habdas

Instytut Warzywnictwa
11. Prof. dr hab. Stanisław Kaniszewski Instytut Warzywnictwa
12.

Prof. dr hab. Eugeniusz Kołota

Uniwersytet Przyrodniczy, Wrocław
13.

Prof. dr hab. Andrzej Komosa

Uniwersytet Przyrodniczy, Poznań
14.

Prof. dr hab. Ryszard Kosson

Instytut Warzywnictwa
15.

Dr Teresa Kotlińska

Instytut Warzywnictwa
16. Mgr Beata Kowalska Instytut Warzywnictwa
17.

Dr Włodzimierz Kowalski

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
18.

Dr Jacek Michalak

Okręgowa Stacja Chemiczno-Rolnicza, Łódź
19.

Dr Józef Babik

Instytut Warzywnictwa
20. Prof. dr hab. Andrzej Radecki SGGW, Warszawa
21.

Prof. dr hab. Józef Robak

Instytut Warzywnictwa
22. Dr Henryk Skórnicki Centrum Doradztwa Rolniczego, Radom
23.

Dr Jan Sobolewski

Instytut Warzywnictwa
24. Dr Magdalena Szczech Instytut Warzywnictwa
25.

Doc. dr hab. Czesław Ślusarski

Instytut Warzywnictwa
26.

Prof. dr hab. Wanda Wadas

Akademia Podlaska, Siedlce