warzywnictwo warzywnictwo
  Mapa witryny | Dojazd     
poniedziałek, 25.06.2018
.
.




Informacje ogólne
- Strona główna
- O Instytucie
- Dyrekcja
- Działalność
- Struktura organizacyjna
- Rada naukowa
- Konferencje i seminaria
- Aktualności
- Dojazd
Prace badawcze
- Współpraca z zagranicą
- Projekty zagraniczne
- Projekty krajowe
- Własność intelektualna
Usługi
- Oferta usługowa
- Szkolenia
Zasoby
- Strony pracowników
- Biblioteka
Wydawnictwa
- Oferta wydawnicza
- Publikacje
- Vegetable Crops Research Bulletin

General information | Instruction for authors | Search | Select issue
 

 

 

 

 

 

 

 


VCRB :: Contents of Volume 51/1999 :: Detailed information


CHLOROPHYLL FLUORESCENCE OF SWEET PEPPER AND CUCUMBER AS INFLUENCED BY ANALYTICAL FACTORS, AND PHYSIOLOGICAL MATURITY OF VEGETABLES

Ryszard KOSSON
Research Institute of Vegetable Crops Konstytucji 3 Maja 1/3, 96-100 Skierniewice, Poland


Summary

The effect of some analytical factors such as light intensity, temperature of tested samples and maturity stage of sweet pepper and cucumber on chlorophyll fluorescence characteristics of fruits were studied. Drop of temperature of sweet pepper fruits results in gradual value decline of their fluorescence indicators. Decreasing values of variable fluorescence are accompanied by a rising degree of maturity of sweet pepper fruits.

keywords:sweet pepper, cucumber, chlorophyll fluorescence

[Back]      [Printer friendly version]