warzywnictwo warzywnictwo
  Mapa witryny | Dojazd     
wtorek, 18.09.2018
.
.




Informacje ogólne
- Strona główna
- O Instytucie
- Dyrekcja
- Działalność
- Struktura organizacyjna
- Rada naukowa
- Konferencje i seminaria
- Aktualności
- Dojazd
Prace badawcze
- Współpraca z zagranicą
- Projekty zagraniczne
- Projekty krajowe
- Własność intelektualna
Usługi
- Oferta usługowa
- Szkolenia
Zasoby
- Strony pracowników
- Biblioteka
Wydawnictwa
- Oferta wydawnicza
- Publikacje
- Vegetable Crops Research Bulletin

Wyszukiwanie:
 

 

 

 

 

 

 

 


Aktualności :: Wiadomość z dnia 12.01.2011 (13:39:22)

Sprawozdanie z realizacji zadania w 2010 roku




WPŁYW  PRZECHOWYWANIA NA JAKOŚĆ WARZYW ŚWIEŻYCH I PRZETWORZONYCH Z PRODUKCJI EKOLOGICZNEJ
- dotacja MRiRW nr RRre-029-17-2804/10

Sprawozdanie

 

"Opracowanie technologii produkcji warzyw konsumpcyjnych i nasiennych metodami ekologicznymi” Dotacja MRiRW RRre-029-18-3003/10

Sprawozdanie